AcasăACTUALProfesorii care fac meditaţii, obligaţi să declare veniturile până la data de...

Profesorii care fac meditaţii, obligaţi să declare veniturile până la data de 25 mai

spot_img

ANAF vrea ca profesorii care dau meditații să-și plătească taxele, motiv pentru care le va trimite informări. Aceştia sunt obligaţi să declare veniturile realizate şi să depună Declaraţia unică privind impozitul pe venit până la data de 25 mai.

- Publicitate -

Astfel, profesorii care dau meditaţii şi obţin venituri din această activitate sunt obligați să se înregistreze la Registrul Comerțului și să depună Declarația unică pentru a plăti impozit.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obţinute din meditaţii, acordate în particular de persoanele fizice.


Ghidul se adresează contribuabililor persoane fizice care realizează venituri din meditaţii, activităţi educaţionale şi alte forme de învăţământ. Persoanele fizice care realizează venituri din meditaţii au obligaţia de a depune Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212) până la data de 25 mai.

Ghidul poate fi consultat pe portalul www.anaf.ro, în secţiunea Asistenţă Contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente şi alte materiale informative.

CITEŞTE ŞI: Sprijin financiar de 300 de milioane de euro pentru IMM-urile din agricultură


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri