AcasăACTUALPrimărie din Dolj și o firmă din localitate, amendate de Garda de...

Primărie din Dolj și o firmă din localitate, amendate de Garda de Mediu. Munți de gunoaie pe câmp

spot_img

Primăria comunei Dobrotești din județul Dolj și o firmă din localitate au fost amendate de Garda de Mediu Dolj, în urma unui control, pentru deșeurile aruncate pe câmp, comisarii găsind în mormanele de gunoi, pești, măsline, sushi și iaurturi expirate.

- Publicitate -

Verificarea a avut loc la finalul lunii trecute, fiind vorba despre un control tematic.

„În punctele vulnerabile de pe raza UAT Dobrotesti, s-au constatat abandonari de deseuri necontrolate(deseuri menajere, deseuri reciclabile, deseuri din constructii si demolari, deseuri vegetale, de grajd) in mai multe zone: canal de desecare , nisipuri, zootehnia SMA. In zona 4 Zootehnia SMA pe un teren proprietate privata al unui operator economic de asemenea se regasea o cantitate semnificativa de deseuri provenite din produse alimentare ambalate /preambalate cu termen de valabilitate depasit ( pesti, sushi, masline, iaurturi etc) provenite de la unitati de comercializare ale produselor alimentare”, arată Garda de Mediu Dolj.


Pentru nerespectarea legii, Primăria Dobrotești a fost sancționată cu două amenzi în cuantum de 20.000 lei, iar operatorul economic cu amendă în valoare de 25.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Șoferi din Olt și Dolj, lăsați fără permis, după ce au fost prinși băuți la volan, prin Craiova

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri