Connect with us

ACTUAL

Primăria Slatina angajează pentru Serviciul Urbanism. Două posturi scoase la concurs

Publicat

în

Primăria Slatina scoate la concurs două posturi în cadrul Serviciului Urbanism, Amenajarea Teritoriului.

Un post este de conslier, clasa I, grad profesional superior şi celălalt de inspector, clasa I, grad profesional asistent.

Înscrierea la concurs se va face la sediul Primăriei Slatina, în perioada 08.10.2021 -27.10.2021, inclusiv.


Data concursului a fost fixată pentru 8 noiembrie 2021, ora 10.00, constând într-o probă scrisă.

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să depună un dosar care să conţină următoarele:

-formular de înscriere, conform anexei nr.3 HG 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare;


-curriculum vitae, model european;

-copia actului de identitate;

-copii ale diplomelor de studii, certificatelor şi altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecţionări;

-copia carnetului de muncă şi a adeverinţei eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă şi în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului sau pentru execitarea profesiei;

-cioua adeverinţei care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult şase luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului;

-cazierul judiciar;

-declaraţia pe propria răspundere, prin completarea rubricii corespunzătoare din formularul de înscriere, sau adeverinţa care să ateste lipsa calităţii de lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia, în condiţiile prevăzute de legislaţia specifică.

Condiţii pentru participare

Candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile prevăzute de art. 465 alin. (1) din Codul Administrativ.

Pentru funcţia de conslier, clasa I, grad profesional superior, trebuie îndeplinite următoarele condiţii specifice:

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau construcţii;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare funcţie publice: minimum 7 ani.

Condiţiile specifice pentru ocuparea funcţiei de inspector, clasa I, grad profesional asistent:

-studii univeristare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul urbanism, arhitectură sau construcţii;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare funcţiei publice: minimum 1 an.

Pentru relaţii suplimentare vă puteţi adresa la Compartimentul Resurse Umane, Funcţii Publice, Pregătire Profesională di cadrul Primăriei Slatina, la telefon 0249.439233, 0249.439377, sau pe e-mailul office@primăriaslatina.ro.

CITEŞTE ŞI: Şi Direcţia Generală Anticorupţie face ANGAJĂRI prin încadrare DIRECTĂ. Ce posturi sunt scoase la concurs

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Documentele de care au nevoie persoanele nevaccinate pentru a putea circula. DESCARCĂ formularele

Publicat

în

Noile restricții pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 intră în vigoare la miezul nopții de duminică spre luni. Astfel, atât persoanele nevaccinate, cât și cele care nu au trecut prin boală, nu vor mai putea circula, în intervalul 21.00-05.00, decât în baza unei declarații pe proprie răspundere sau a unei adeverințe din partea angajatorului.

Potrivit hotărâreii de Guvern care prevede restricţiile ce se vor aplica începând de luni, sunt anunmite situații în care se poate folosi declarația pe propria răspundere, scrie Realitatea Plus.

Aceste situații sunt următoarele:


-în interes profesional;
– pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță (inclusiv vaccinare);
– pentru achiziționarea de medicamente;
-pentru îngrijirea/însoțirea copilului și/sau asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități;
– deces al unui membru al familiei.

Formular DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE.

Formular ADEVERINȚĂ ANGAJATOR.


CITEȘTE ȘI: România cere sprijin, însemnând medicamente, echipamente și personal, pentru pacienții cu COVID

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

GORJ: Accident la Bumbești Pițic. O femeie a ajuns la spital

Publicat

în

O femeie a ajuns la spital, duminică dimineață, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Bumbești Pițic din județul Gorj.

Potrivit ISU Gorj, o mașină s-a răsturnat în afara șoselei și, în urma evenimentului, o femeie a fost rănită, fiind nevoie să fie dusă la spital.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, în localitatea Bumbești Pițic, în care a fost implicat un autovehicul care a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat. La fața locului au fost direcționate două echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj și două echipaje din cadrul SAJ Gorj. În urma impactului, o persoană de sex feminin a rămas prinsă în autovehicul și a fost scoasă de către martorii evenimentului. Victima a fost preluată de către un echipaj SAJ și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu Jiu”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.


CITEȘTE ȘI: VIDEO: Peste 3 tone de tutun neprelucrat, ascunse într-un camion, descoperite la frontieră

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

România cere sprijin, însemnând medicamente, echipamente și personal, pentru pacienții cu COVID

Publicat

în

România are nevoie de medicamente, echipamente, echipaje și echipe medicale necesare în tratarea pacienților cu forme severe și critice de COVID-19, iar CNSU a aprobat, în acest sens, solicitarea de asistență internațională prin Mecanismul European de Protecție Civilă. 

CNSU  a aprobat sâmbătă această hotărâre. Astfel, autoritățile din România solicită asistență internațională prin Mecanismului European de Protecție Civilă și Centrul Euro-Atlantic de Coordonare a Răspunsului la Dezastre (EADRCC – Euro-Atlantic Disaster Response Coordination Centre).

De asemenea, potrivit deciziei CNSU, Departamentul pentru Situații de Urgență prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență preia medicamentele și echipamentele medicale și le predă către C.N. Unifarm S.A, care asigură depozitarea și distribuirea acestora către spitalele care acordă asistență medicală pacienților cu COVID-19, în funcție de nevoile identificate.


Coordonarea echipajelor și echipelor medicale, precum și stabilirea locațiilor în care desfășoară activitatea, se realizează prin intermediul Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției, mai arată decizia CNSU.

Totodată, Ministerul Sănătății, Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România sunt abilitate să emită în regim de urgență documentele necesare pentru exercitarea temporară a profesiei de asistent medical și medic pe teritoriul României pentru membrii echipelor care sosesc în România.

CITEȘTE ȘI: Pacienții transferați în străinătate se vor întoarce în țară pe cheltuiala statului. Anunț oficial


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.