AcasăACTUALPreţurile la energie afectează şi sistemul sanitar. Factură RECORD la un spital...

Preţurile la energie afectează şi sistemul sanitar. Factură RECORD la un spital din România

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu are de achitat o factură record pentru gazele consumate în luna noiembrie a anului trecut.

Factura a fost în valoare de 328.931 lei. Pentru aceeaşi perioadă a anului 2020, Spitalul Judeţean de Urgenţă a avut de achitat la gaze o sumă de 205.983 lei, relatează adevarul.ro. De asemenea, pentru luna octombrie, unitatea spitaliceasă a avut de achitat o sumă de 262.156 lei, faţă de 119.591 lei cât a fost valoarea facturii pentru aceeaşi lună a anului anterior.

Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a precizat că s-a înregistrat un consum mai mic, dar tarifele au crescut semnificativ: „În luna noiembrie, am avut un consum mai mic, dar au crescut tarifele. În octombrie 2021 un kilowatt costa 0,152 lei, iar în noiembrie-0,269 lei“.


CITEŞTE ŞI: Facturile care nu au respectat plafoanele reglementate vor fi refăcute. Anunțul premierului Nicolae Ciucă

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri