AcasăACTUALPistoale și cartușe, găsite în casa unui bărbat în urma unor percheziții

Pistoale și cartușe, găsite în casa unui bărbat în urma unor percheziții

Un bărbat a fost reţinut, pentru 24 de ore, de poliţiştii hunedoreni, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată, după ce, la locuinţele folosite de el, au fost găsite arme şi muniţie deţinute ilegal.

Ieri, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la adrese situate într-o localitate din Valea Jiului.

Aici, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care locuia fără forme legale în municipiul Vulcan, păstra două pistoale cu glonț şi peste 500 de cartușe de diferite calibre, tuburi de cartușe și capse de inițiere, precum și două grenade.


Armele şi muniţia deţinute ilegal au fost ridicate, transmite IGPR.

Cercetările au scos la iveală că armele, componentele de arme și elementele de muniție au fost introduse ilegal în țară, în perioada octombrie – noiembrie 2021, de către bărbat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și va fi prezentat procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri