Connect with us

ACTUAL

Petreceri în Dolj, întrerupte de poliţişti şi mascaţi

Publicat

în

Mascaţii şi poliţiştii din Dolj au intervenit, seara trecută, pentru a întrerupe mai multe petreceri în Craiova şi localitatea Lipovu.

La Lipovu,  pe o stradă, în dreptul unui imobil ce aparține unui bărbat de 52 de ani, din localitate, a fost organizată o masă privată, unde se asculta muzică la intensitate ridicată, la care participă aproximativ 40 de persoane.

„Bărbatul în cauză a fost sanctionat contraventional conform Legii 55/2020 precum și conform Legii 61/1991. Totodată, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționele conform Legii 55/2020, valoarea totală a sancțiunilor aplicate fiind de 6500 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.


Tot ieri, într-un imobil de pe strada Alexandru cel Bun, din Craiova, a avut loc o petrecere. Poliţiştii au aplicat, de asemenea, amenzi.

„La fața locului au fost directionate echipaje de poliție din cadrul Secțiilor nr. 1,4 si 6 Poliție Craiova, precum și o grupă SAS Dolj care au stabilit că la locația respectivă este în desfăsurare o petrecere la care participă 17 persoane, unde se asculta muzică la intensitate mare. Astfel, a fost identificat organizatorul  petrecerii în persoana unui bărbat de 49 de ani, din localitate, care a fost sanctionat contravenţional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 2000 lei şi conform Lg 61/1991R cu amendă în valoare de 200 lei.

De asemenea, polițiștii au identificat toate persoanele participante la petrecere, fiind aplicate 16 sanctiuni contraventionale conform Legii 55/2020”, a adăugat reprezentantul IPJ Dolj.


Totodată, noaptea trecută, la un imobil de pe strada Bilteni, din Craiova a avut loc o petrecere, în curtea imobilului fiind identificate 5 persoane care ascultau muzică la intensitate mare.

„Patrula de sigurantă publică prezentă la fata locului a identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 34 de ani, care a  fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 precum și conform Lg 61/1991R, valoarea amenzilor fiind de 2000 de lei. De asemenea, au fost sanctionate și persoanele participante la petrecere conform Legii 55/2020, cu avertisment”, mai transmite IPJ.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Mai multe străzi din Slatina, fără curent electric

Publicat

în

Consumatorii casnici de pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Văilor și Toamnei, din municipiul  Slatina, au rămas în această după-amiază fără curent electric.

Echipele de intervenție se află pe teren pentru remedierea defecțiunilor.

Timpul estimat pentru reluarea alimentării cu energie electrică este ora 22.00.


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

FOTO: Patru persoane, între care o fetiţă de 4 ani, victimele unui accident rutier produs în judeţul Vâlcea

Publicat

în

Patru persoane, între care un copil în vârstă de 4 ani, au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier produs în localitatea Câineni din judeţul Vâlcea. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier.

“Accident rutier pe DN 7, pe raza localităţii Câineni. Sunt anunțate două autoturisme implicate, patru victime, din care un copil de 4 ani. Pompierii militari intervin cu o ambulanță SMURD, iar SAJ cu două ambulanțe. La eveniment se deplasează și forțe de la Sibiu, respectiv o ambulanță SMURD si una SAJ”, informează ISU Vâlcea.


Reprezentanţii ISU Vâlcea au mai spus că fetița are traumatism facial şi a fost preluată de SMURD Sibiu împreună cu tatăl, care a suferit politraumatisme.

SAJ Sibiu a preluat-o pe mamă, care prezintă o fractură la membru superior drept.

O alta persoană, din cealaltă mașină, a fost evaluată de SMURD Brezoi. Aceasta are excoriații, dar a refuzat transportul la spital.


CITEŞTE ŞI: Gorj: Accident cu şase victime în comuna Drăguţeşti

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Gorj: Accident cu şase victime în comuna Drăguţeşti

Publicat

în

Șase persoane au ajuns la spital, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs în comuna Drăguțești din judeţul Gorj.

Potrivit IPJ Gorj, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, ajungând în intersecția cu satul Urechești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de către o femeie, de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu.


În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a ricoșat într o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăguțești.

“În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorilor auto de 23 și 36 de ani, precum și a altor patru persoane, pasageri în cele trei autovehicule. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, anunţă IPJ Gorj.

Şoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.