AcasăACTUALPetrecere de botez desfăşurată la un restaurant din Slatina, întreruptă de poliţişti....

Petrecere de botez desfăşurată la un restaurant din Slatina, întreruptă de poliţişti. Au fost aplicate şi amenzi

Un eveniment privat care se desfăşura, sâmbătă seara, la un local din Slatina, cu încălcarea restricţiilor privind starea de alertă, a fost întrerupt de poliţişti care au aplicat şi amenzi.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, în local se aflau aproximativ 20 de persoane.

„În data de 08 ianuarie a.c., ora 23:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local din localitate, este organizat un eveniment privat, nefiind respectate prevederile Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 1 din 05 ianuarie 2022, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, prin care evenimentele private sunt interzise.


Astfel, cu ocazia deplasării la fața locului, s-a constatat faptul că în incinta localului respectiv se desfășura un eveniment privat, în acel moment, cu aproximativ 20 de persoane, care dețineau certificat verde”, arată poliţiştii.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020, iar participanții au părăsit localul.

Evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive și altele asemenea), dar și activitatea în baruri, cluburi sau discoteci, sunt interzise pe perioada stării de alertă, în conformitate cu prevederile în domeniu.


CITEŞTE ŞI: Revin radarele fixe. Vor măsura viteza, dar vor detecta şi maşinile fără ITP

 

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri