AcasăACTUALPeste 400 de gorjeni amendați pentru că nu au completat formularul digital...

Peste 400 de gorjeni amendați pentru că nu au completat formularul digital de intrare în țară

Peste 400 de amenzi au fost aplicate de către inspectorii DSP Gorj, în perioada 25 decembrie 2021-03 ianuarie 2022, persoanelor care nu au completat formularul digital de intrare în România, în termen de 24 de ore de la sosirea în țară.

Au fost aplicate, în total, 428 de amenzi, în valoare de 1.284.000 de lei, informează DSP Gorj.

Începând cu dat ade 20 decembrie, anul trecut, acest formular trebuie completat, în platforma https://plf.gov.ro, de către toți cetățenii care intră în România, indiferent de mijlocul de transport și calea de intrare.


Acest formular trebuie să conțină următoarele informații: numele și prenumele, datele de identificare și de contact; țara, regiunea și localitatea de unde călătorește spre România, inclusiv cele   tranzitate; localitatea și adresa de destinație în România; mijlocul de transport cu care călătorește spre România; data intrării în România; datele minorilor însoțitori, dacă este cazul.

Instrucțiuni pentru completarea formularului digital de intrare în România se găsesc și pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Gorj.

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri