AcasăACTUALPersoanele defavorizate din Craiova, un nou lot de produse de igienă și...

Persoanele defavorizate din Craiova, un nou lot de produse de igienă și alimente

spot_img

Se distribuie pachetele cu produse de igienă și pachetele cu produse alimentare începând cu data de 16 august, informează Primăria Craiovei. 

- Publicitate -

Persoanele care fac parte din această categorie sunt: membrii familiilor şi persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat și membrii familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei.

Astfel vor fi distribuite: pachete conținând 6 produse de igienă: periuţă de dinţi (5 buc.), pastă de dinţi (300 ml), săpun lichid (500 ml), şampon copii (800 ml), şampon adulţi (500 ml), detergent rufe (2700 g), pachete conținând 12 produse alimentare: făină (5kg), mălai (4kg), paste făinoase (400g), ulei (4litri), zahăr (2kg), orez (4kg), conserve din carne de vită (1,5kg), conserve din carne porc (900g), conserve pateu de ficat de porc (1kg), compot de fructe (1,44litri), gem de fructe (360g) și gem de fructe dietetic (360g).


Fiecare cutie cuprinde cantitatea alocată pentru o persoană.

Pentru a respecta măsurile COVID-19, beneficiarii vor fi sunați pentru a ridica pachetele personal de la sediul Liceului Tehnologic Aut, de luni până vineri, între orele 07.30 – 13.00.

,,În cazul persoanelor nedeplasabile, la sesizarea acestora, a unui membru al familiei sau a unei terţe persoane, se va asigura livrarea ajutoarelor la domiciliu sau la adresa declarată, pe raza Municipiului Craiova” mai menționează Primăria Craiova.


- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri