AcasăACTUALPatru cetăţeni bulgari, cu teste PCR false la intrarea în ţară

Patru cetăţeni bulgari, cu teste PCR false la intrarea în ţară

Patru cetățeni bulgari sunt cercetați după ce, luni, au prezentat vameșilor din Giurgiu, teste negative false pentru infecţia cu virusul SARS-COV-2.

Ieri, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, patru bărbați cu vârste cuprinse între 38 și 41 de ani, toți de cetăţenie bulgară, care au prezentat pentru control teste PCR cu rezultate negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2.

Străinii intenționau să călătorească în România.


„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând că documentele prezentate de aceștia nu au fost eliberate de clinicile menționate”, informează Poliția de Frontieră.

Polițiștii nu au permis intrarea în țară celor patru cetățeni bulgari, întrucât nu îndeplineau condițiile legale de călătorie.

Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri