AcasăACTUALPasaje pietonale subterane în trei intersecții din Târgu Jiu. Ce alte proiecte...

Pasaje pietonale subterane în trei intersecții din Târgu Jiu. Ce alte proiecte au mai intrat la finanțare

spot_img

Contractul de finanțare privind proiectul referitor la pasajele pietonale subterane din intersecțiile de la Piața Centrală, magazinul „Parângul” și Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, cel privitor la amenajarea parcului și la reorgnanizarea aleii centrale din parc- zona operelor lui Constantin Brâncuși, au fost semnate, potrivit anunțului făcut de primarul Marcel Romanescu. 

- Publicitate -

Romanescu a menționat că aproape 2,5 milioane lei se alocă pentru servicii de proiectare în privința acestor investiții.

Urmează a fi organizată o licitație pentru partea de proiectare a celor trei investiții.


„Acest lucru înseamnă că, în curând, vom organiza licitații pentru realizarea proiectării, urmând ca ulterior să primim finanțarea necesară executării lucrărilor. Sunt bani europeni care continuă să vină la Târgu Jiu și care sunt destinați exclusiv modernizării municipiului. Pentru exercițiul financiar precedent, sumele au fost deja alocate și proiectele s-au pus în mișcare. Avem deja investiții realizate (cum ar fi Grădinița “Mihai Eminescu”), altele în curs de realizare, precum modernizarea transportului în comun (primele troleibuze vin de luna viitoare) sau modernizarea iluminatului public în cazul căruia au debutat recent lucrările. În anii ce urmează vom profita de toate finanțările extrabugetare pe care le putem accesa pentru a transforma, așa cum ne-am propus, municipiul Târgu Jiu în întregime”, a menționat edilul municipiului Târgu Jiu.

CITEȘTE ȘI: Începe Festivalul de Artă Urbană la Târgu Jiu. Artist din Argentina, prezent la eveniment

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri