AcasăACTUALOLT: Suspiciunea de crimă din localitatea Izvoarele. Soția bărbatului, reținută de polițiști

OLT: Suspiciunea de crimă din localitatea Izvoarele. Soția bărbatului, reținută de polițiști

spot_img

O femeie în vârstă de 45 de ani, din localitatea Izvoarele, județul Olt, a fost reținută de către polițiști, fiind bănuită că și-a ucis soțul. 

- Publicitate -

Femeia a vrut să ascundă acest lucru, sunând la Poliție și spunând că soțul a ajuns acasă tăiat pe braț, sâmbătă seara, și că pare a fi inconștient.

Echipa medicalaă ce a ajuns la domiciliul celor doi nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului.


Continuând cercetările, polițiștii au stabilit că femeia este cea care ar fi comis fapta. În urma unui scandal, și-a tăiat soțul cu un cuțit de bucătărie în zona brațului. Când a realizat ce făcuse, a încercat să oprească sângerarea, l-a pansat, dar a fost nevoită să sune la 112 întrucât bărbatul a devenit inconștient.

Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore și va fi prezentată, astăzi, Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: OLT: Suspiciuni de crimă în comuna Izvoarele. A fost demarată o anchetă


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri