AcasăACTUALOLT: Bărbat din Caracal, depistat pozitiv cu Covid, dat dispărut după ce...

OLT: Bărbat din Caracal, depistat pozitiv cu Covid, dat dispărut după ce a refuzat internarea în spital

Un bărbat, în vârstă de 31 ani, din Caracal, județul Olt, este căutat de polițiști, după ce fratele acestuia l-a dat dispărut. Bărbatul a plecat din Spitalul Municipal Caracal, vineri, refuzând internarea, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre el. 

Polițiștii au fost anunțați despre situație, duminică, numele bărbatului dat dispărut fiind Ionel Titel Pițigoi.

Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Caracal, unde i s-a efectuat un test COVID-19 și a refuzat internarea, iar până în prezent nu a mai ajuns la domiciliu.


Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime aproximativ 1,80 m, greutate aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui, părul șaten, tuns scurt, poartă barbă și nu are semne particulare.

„La momentul plecării din spital, acesta purta un trening gri cu glugă, o geacă de fâș, căciulă neagră, iar în picioare avea o pereche de ghete negre cu dungă albă pe talpă.

În data de 19 decembrie, anul acesta, Direcția de Sănătate Publică Olt a informat Poliția Municipiului Caracal cu privire la faptul că bărbatul, în urma testării din data de 17 decembrie a.c., a fost confirmat pozitiv cu COVID-19”, informează polițiștii din cadrul IPJ Olt.


Persoanele care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Un bărbat lovește cu piciorul ușa de intrare în Catedrala Episcopală Slatina. Este căutat de poliţişti

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri