AcasăACTUALOLT: Băiat dat dispărut de familia la care se afla în plasament

OLT: Băiat dat dispărut de familia la care se afla în plasament

Un băiat în vârstă de 13 ani, din Scornicești, este căutat de către polițiști, după ce sâmbătă dimineața a fost dat dispărut de către bărbatul care îl avea în plasament. 

UPDATE/ Sâmbătă, în jurul orei 19.00, minorul din orasul Scornicesti, sat Chiteasca, dispărut de la domiciliu, a fost găsit în apropierea orașului Potcoava, într-o casă părăsită, informează IPJ Olt.

Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Potrivit IPJ Olt, băiatul a mai plecat și de la alți asistenți maternali unde a fost.

„În această dimineață, am fost sesizați de către Mehedințu Viorel, din orașul Scornicești, sat Chiteasca, despre faptul că băiatul pe care îl are în plasament, Gălan Nicolae Viorel, de 13 ani, a dispărut de la domiciliu. Din primele verificări, s-a stabilit ca acesta a mai plecat și de la alți asistenți maternali. Semnalmentele acestuia sunt: 1,75 m înălțime, ochi albaștri păr șaten, tuns scurt. Purta pantaloni de culoare neagră, geaca neagră, hanorac cu glugă, iar în picioare ghete maro”, informează IPJ Olt.

CITEȘTE ȘI: Medic, critici dure despre noile condiții de închidere a școlilor: „Legalizezi selecția naturală în COVID”


- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri