AcasăACTUALOlt: Alţi trei elevi, pozitivi COVID-19 în urma testului de salivă de...

Olt: Alţi trei elevi, pozitivi COVID-19 în urma testului de salivă de joi dimineaţă

Trei elevi din judeţul Olt au avut rezultate pozitive pentru COVID-19, în urma testului de salivă administrat în această dimineaţă.

Potrivit datelor centralizate de ISJ Olt, este vorba despre doi elevi de la şcoala din Deveselu, unul în clasa a treia şi celălalt în clasa a cincea. De asemenea, test pozitiv a avut şi un elev de la Şcoala “Vlaicu Vodă” din Slatina.

Elevii nu s-au mai prezentat la cursuri şi vor fi testaţi RealTime-PCR de către specialişti ai DSP.


Reamintim că, luni, în prima zi de testare în masă în şcoli, în judeţul Olt au fost cinci elevi detectaţi pozitiv la testul de salivă. Astfel, DSP Olt a efectuat teste PCR, iar trei dintre elevi au avut rezultat negativ, astfel că s-au întors în bănci.

Doi din cei cinci elevi, ambii de la şcoala din Deveselu, au avut rezultat neconcludent şi vor fi retestaţi PCR.

Testarea se face de două ori pe săptămână, luni şi joi. Cele mai multe unităţi şcolare din Olt au optat ca testarea să fie efectuată la domiciliu, de către părinţi.


CITEŞTE ŞI: Elevă din Slatina, premiată de COSR pentru un eseu despre Nadia Comăneci

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri