AcasăACTUALOfera gradinii tale ceea ce are nevoie – achizitioneaza un sistem de...

Ofera gradinii tale ceea ce are nevoie – achizitioneaza un sistem de irigat

spot_img
- Publicitate -

In ultimii ani, in tara noastra, putini au ramas agricultorii care nu au apelat la sisteme de irigat in gradinile lor. In general, cei care au ramas la vechile metode prin care isi pot uda gradina sunt cei ai caror gradini sunt de mici dimensiuni si cei care nu isi castiga existenta din munca in gradina. Restul categoriilor de agricultori au decis ca vor sa profite de avantajele pe care le aduc sistemele de irigat si au investit bani in unul.

La fel ca majoritatea produselor, si aceste sisteme de irigat se impart in mai multe categorii, in functie de modul in care sunt montate sau in functie de cum acestea se comporta. Tipurile de sisteme de irigare cele mai cunoscute sunt sistemele cu aspersie si cele cu microaspersie. In continuare vom vorbi despre avantajele aduse de un astfel de sistem si factorii in functie de care vom alege tipul sistemului.


 

Ce avantaje aduce un sistem de irigat? Isi merita pretul?

Sistemele de irigare au fost create cu scopul de a ajuta, motiv pentru care din start ele aduc un avantaj. Ele vor sa vina in ajutorul agricultorilor si a gradinarilor, facand o parte din munca in locul lor. In momentul in care gradina detinuta este una de mari dimensiuni, timpul petrecut pentru a o ingriji creste cu fiecare metru patrat de gradina in plus. Sistemele de irigare au aparut tocmai pentru a micsora puternic acest timp.

Udarea unei gradini la mana nu este doar consumatoare de timp, ci si de energie. Astfel o gradina de mari dimensiuni poate extenua persoana a carei rol este udarea gradinii. Folosirea unui sistem, pe de alta parte, va elimina factorul fizic al procesului si permite persoanelor sa se axeze pe alte treburi in gradina, lucru care face toti banii.


 

Cum aleg un astfel de sistem?

Tipul sistemului trebuie ales in functie de tipul gradinii (deschisa sau inchisa – sera) si in functie de modul in care dorim sa se faca udarea (extern sau in interiorul pamantului). Realizarea unui sistem se face de catre un personal specializat care poate imbina mai multe dintre tipurile existente. Astfel, putem ajunge la niste sisteme de irigat ce pot fi folosite atat pentru udarea semintelor si hidratarea solului, cat si pentru racorirea plantelor si udarea stratului exteriol al pamantului. Pentru alegerea celui mai potrivit sistem, atat pentru nevoile dumneavoastra, cat si pentru cele ale gradinii, puteti apela oricand la o persoana specializata care va va spune exact lucrurile de care aveti nevoie si va va ajuta si la achizitie si montare.

 

Daca doriti sa aduceti o schimbare in gradina, magazinele online sta la dispozitia dumneavoastra

Daca doriti sa aduceti o schimbare in viata dumeavoastra si alegeti sa optati pentru anumite modele de sisteme de irigare, o gama larga de produse o puteti gasi online. Elementele componente ale sistemelor se vand separat, motiv pentru care puteti crea un produs care sa satisfaca toate cerintele dumneavoastra.

De asemenea, printre produsele unui magazin de profil se gasesc si multe dintre tipurile de folie solar si plase ce se folosesc pentru a proteja gradina. Toate aceste produse se pot gasi in magazinele online, site-uri de pe care puteti sa faceti direct cumparaturile. Preturile sunt unele pe masura calitatii produselor, iar numarul de oferte este destul de crescut pe tot parcursul anului.

 

 

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri