AcasăACTUALNoul accelerator liniar a ajuns la Spitalul Județean Craiova. „Este vorba de...

Noul accelerator liniar a ajuns la Spitalul Județean Craiova. „Este vorba de un aparat de ultimă generație, unul dintre cele mai performante din lume”

spot_img
- Publicitate -

Noul accelerator liniar al Secției de Radioterapie Oncologică a ajuns, joi, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova

Este vorba de un aparat de ultimă generație, unul dintre cele mai performante din lume, care va mări capacitatea de tratare a pacienților oncologici din toată regiunea, spune președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.


„Întreg echipamentul cântărește aproape 16 tone, de aceea a fost nevoie de două tiruri pentru a fi transportat. În următoarea perioadă, aparatul o sa fie asamblat și pregătit pentru punerea în funcțiune.

În acest timp, se vor face lucrările de reparații necesare spațiilor destinate cabinetelor medicale din clădirea Secției de Radioterapie. Fondurile necesare acestor intervenții au fost deja alocate de Consiliul Județean Dolj”, a precizat Cosmin Vasile.

CITEȘTE ȘI: DOLJ: A început externalizarea CET Craiova II


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri