AcasăACTUALNavă comercială sub pavilion moldovenesc, lovită de un obuz, în Marea Neagră

Navă comercială sub pavilion moldovenesc, lovită de un obuz, în Marea Neagră

spot_img
- Publicitate -

Incident în Marea Neagră. Navă comercială sub pavilion moldovenesc, lovită de un obuz. Inițial, Armata Ucraineană anunțase că ar fi vorba de o navă românească.

Conform unui comunicat al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale din Republica Moldova, nava MILLENIAL SPIRIT IMO sub pavilionul Republicii Moldova, fiind în apele neutre din Marea Neagră a fost lovit de un obuz (nu se cunoaște sursa lansării obuzului). La bordul navei a izbucnit un incendiu, echipamentele și bărcile de salvare au fost distruse, echipajul navei a părăsit nava echipați doar cu veste de salvare.


”La moment se petrec acțiuni de salvare de către navele din preajmă. Echipajul navei sunt cetățeni ai Federației Ruse. Agenția Navală va informa adăugător privind procesul de salvare a echipajului și a navei sub pavilionul Republicii Moldova”, informează Ministerul Dezvoltării din Moldova.

Inițial Armata Ucraineană anunțase că o navă sub pavilion românesc a fost avariată de forțele ruse, în drum către un port de lângă Odessa, însă ulterior s-a dovedit că informație este eronată.

sursa: biziday


CITEŞTE ŞI: VIDEO | Băsescu, mesaj către Chişinău: Acum aş cere unirea cu România

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri