AcasăACTUALMinistrul Energiei amenință furnizorii cu retragerea licențelor

Ministrul Energiei amenință furnizorii cu retragerea licențelor

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, amenință furnizorii care au trimis facturi care încalcă legea cu retragerea licențelor. 

„Să faci aceeași greșeală și să continui… Mi se pare că nu ai ce să cauți în această piață. Mi se pare că îți bați joc de oameni și acest lucru trebuie să înceteze”, spune Virgil Popescu despre furnizorii care au trimis facturi mai mari decât ar fi trebuit consumatorilor, potrivit Mediafax.

Ministrul Energiei spune că acei consumatori care au primit facturi calculatate greșit nu ar trebui să plătească până când când nu li se reface factura.


„Evident, dacă vine următoarea factură și aceea nerefăcută, eu cred că până la urmă se poate merge la retragerea licenței acelui furnizor care nu respectă legea, pentru că nu poți să te joci cu nervii oamenilor, nu poți să te joci cu oamenii”, amenință ministrul.

Întrebat dacă un consumator ar trebui să își asume să rămână fără energie electrică sau fără gaz în cazul facturii necalculate legal, Virgil Popescu a spus că nu va rămâne nimeni fără energie electrică, nici fără gaz, „pentru că există furnizorul de ultimă instanță”.

CITEȘTE ȘI: Preţurile la energie afectează şi sistemul sanitar. Factură RECORD la un spital din România


- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri