AcasăACTUALMinistrul Educației, despre situația olimpicilor cazați la Craiova: „Am semne de îndoială...

Ministrul Educației, despre situația olimpicilor cazați la Craiova: „Am semne de îndoială cu privire la corectitudinea deciziei manageriale”

spot_img

Nu cred că decizia managerială a fost cea mai bună, acest lucru va fi analizat și măsurile vor fi în consecință, a spus marți, la Aleph News, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, întrebat despre condițiile improprii în care au fost cazați elevii care au participat la Craiova la olimpiada de franceză.

- Publicitate -

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a spus că, la Craiova, elevii care au participat la olimpiada de limbă franceză au fost cazați în mai multe internate, dar că unul dintre ele nu era reabilitat, scrie Mediafax.

„Aș vrea să vă spun că în municipiul Craiopva există doar 3 cămine care nu au fost reabilitate, unul din acestea trei a fost ales ca locație, pentru proximitate, am înțeles. Am semne de îndoială cu privire la corectitudinea deciziei manageriale și acest lucru va fi analizat și măsurile vor fi în consecință pentru că atunci când ești într-un oraș în care ai trei cămine nereabilitate, iar tu iei decizia să cazezi olimpici într-un cămin nereabilitat nu cred că decizia managerialîă este cea mai bună”, a spus Sorin Cîmpeanu.


Acesta a precizat că în România există multe internate în care condițiile nu sunt în regulă și în care locuiesc elevi 300 de zile pe an.

Ministrul Educației a explicat că în Argeș, unde a avut loc olimpiada de engleză, cu aceleași fonduri alocate pentru cazare și masă, s-a reușțit cazarea tuturor elevilor participanți la pensiuni.

Sorin Cîmpeanu a anunțat că va propune majorarea alocațiilor de cazare și masă pentru elevii care participă la olimpiade.


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri