AcasăACTUALMinistrul Agriculturii: "Principala soluţie pentru asigurarea securităţii alimentare este creşterea producţiei"

Ministrul Agriculturii: “Principala soluţie pentru asigurarea securităţii alimentare este creşterea producţiei”

spot_img

Principala soluție pentru asigurarea securității alimentare și pentru combaterea efectelor inflației este creșterea producției, anunţă ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, după o întâlnire pe care a avut-o, vineri, cu fermierii şi producătorii din judeţul Timiş.

- Publicitate -

Ministrul a precizat că discuţiile s-au axat pe programele derulate în domeniul agriculturii şi pe măsurile pe care autorităţile le vor implementa în vederea dezvoltării proiectelor.

“A fost o plăcere să vorbesc direct cu fermierii și producătorii din județul Timiș, la invitația colegului și prietenului Alfred Simonis, despre programele pe care deja le derulăm pentru dezvoltarea agriculturii, precum și despre măsurile pe care urmează să le implementăm în perioada imediat următoare.


Fermierii români știu ce au de făcut și vreau să îi asigur că se pot baza pe sprijinul nostru pentru a-și continua și dezvolta proiectele atât de importante pentru securitatea alimentară a românilor”, a menţionat Chesnoiu.

CITEŞTE ŞI: Sprijin financiar de 300 de milioane de euro pentru IMM-urile din agricultură

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri