AcasăACTUALMinistrul Agriculturii anunţă că Programul „Tomata” va fi reluat în 2022

Ministrul Agriculturii anunţă că Programul „Tomata” va fi reluat în 2022

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a declarat sâmbătă, la Agrointeligenţa, că Programul „Tomata” va fi reluat în anul 2022.

Mai mult, Chesnoiu a arătat că fermierii vor afla din timp toate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească, astfel încât să-şi poate gestiona producţia.

„În ceea ce priveşte Programul „Tomata”, lucrăm la el. Va fi reluat în 2022 pe modelul celui anterior. Evident va fi îmbuntăţit. Fermierii vor avea la dispoziţie actul normativ, scos în timp util, ca să ştie exact cum să-şi gestioneze producţia, plantarea şi cam când să vină cu roşiile scoase din producţia timpurie”, a declarat Adrian Chesnoiu.


Programul „Tomata”, lansat în anul 2017, a fost sistat de fosta conducere PNL a Ministerului Agriculturii.

CITEŞTE ŞI: Deputatul PSD Olt Florin Barbu preia şefia Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor de la ministrul Adrian Chesnoiu

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri