AcasăACTUALMigranţi ascunşi într-un automarfar, printre bidoane cu gem

Migranţi ascunşi într-un automarfar, printre bidoane cu gem

Cinci cetățeni din Afganistan și Pakistan, care încercau să treacă ilegal frontiera de stat, ascunși într-un automarfar care transporta bidoane cu gem, au fost prinși de către vameșii din Borș. 

Un cetăţean bulgar s-a prezentat în vamă, ieri, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria.

Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, gem pentru o societate comercială din Rusia.


În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă al semiremorcii, cinci cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan și Pakistan, solicitanţi de azil în ţara noastră.


„În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au menționat polițiștii de frontieră.

CITEȘTE ȘI: Patru cetăţeni bulgari, cu teste PCR false la intrarea în ţară

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri