AcasăACTUALMedalie de argint pentru un jandarm doljean la Cupa României „Hand to...

Medalie de argint pentru un jandarm doljean la Cupa României „Hand to hand fighting”

spot_img

Un jandarm din județul Dolj a câștigat medalia de argint în urma participării la cea de-a treia ediție a Cupei României „Hand to hand fighting”.

- Publicitate -

Competiția a avut loc la Slănic Moldova, în perioada 30-31 iulie,  plutonierul Cosmin Alexandru Dincă, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, câștigând medalia de argint la categoria „90 de kilograme”.

Evenimentul a reunit peste 200 de sportivi din toate structurile de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din țară, dar și concurenți din sistemul penitenciar din Republica Moldova.


„Plutonier Dincă Cosmin Alexandru are 24 de ani și practică judo de 13 ani, este absolvent al Școlii de Subofițeri Jandarmi “Grigore Al. Ghica” Drăgășani, promoția Centenar Noiembrie 2018, iar din anul 2019 îşi desfăşoară activitatea în cadrul unității noastre. Printre rezultatele obținute de Cosmin menționăm cele doua medalii de aur câștigate la Campionatul Național de Unifight al M.A.I., doi ani consecutiv, în 2018 și 2019 și titlul de vicecampion național în 2019, la Campionatul Național de Hand to hand fighting”, informează IJJ Dolj.

 

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri