AcasăACTUALMaratonul ecologizării. Peste 3.000 de voluntari au acționat simultan în șapte localități...

Maratonul ecologizării. Peste 3.000 de voluntari au acționat simultan în șapte localități din județul Dolj

spot_img

Reprezentanții Iridex Group Salubrizare au organizat, sâmbătă, maratonul ecologizării. CARAVANA ECOLOGIZĂRII inițiată de echipa Iridex continuă periplul în județul Dolj, iar de această dată a avut un obiectiv și mai ambițios: ecologizarea simultană a șapte localități din județ, inclusiv zone din Municipiul Craiova.

- Publicitate -

Localitățile în care voluntarii au acționat în cadrul MARATONULUI ECOLOGIZĂRII sunt: Desa, Galicea Mare, Ostroveni, Filiași, Malu Mare, Podari, Craiova.

„CARAVANA ECOLOGIZĂRII oferă un mediu oportun de informare și conștientizare cu privire la colectarea separată, în special în ceea ce privește comunicarea cu oamenii care locuiesc în mediul rural. Fiecare dintre noi are puterea și obligația de a influența procesul de ecologizare. Protejarea mediului înconjurător nu este numai datoria statului sau a voluntarilor. Fiecare dintre noi trebuie să avem un comportament responsabil și să protejăm mediul înconjurător, pentru sănătatea noastră. Mulțumim tuturor primarilor implicați și voluntarilor veniți din fiecare localitate, care au dat astăzi un exemplu. Mulțumim partenerilor Consiliul Județean Dolj, Primaria Municipiului Craiova, ADI EcoDolj, Garda de Mediu Dolj”, arată Iridex Group.


Maratonul ecologizării a fost cooptat și în cadrul campaniei „Curățăm România”, derulată de Ministerul Mediului – România și Garda de Mediu Dolj.

VEZI GALERIA FOTO:

CITEȘTE ȘI: PNRR-ul ar putea fi renegociat în privinţa pensiilor. Ce spune liderul Grupului S&D din PE


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri