AcasăACTUALMai multe străzi din Craiova închise în perioada Zilelor Municipiului

Mai multe străzi din Craiova închise în perioada Zilelor Municipiului

spot_img

Reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova anunţă că, pentru desfășurarea manifestărilor dedicate Zilelor Craiovei, în perioada 26 mai-01 iunie, mai multe sectoare de drum din municipiul vor fi închise. 

- Publicitate -

Astfel, începând cu data de 26 mai, ora 22:00, până la data de 30 mai, ora 05:00, se va închide circulaţia rutieră pe  următoarele străzi:

str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş;


str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza;

str. Popa Şapcă;

De asemenea, începând cu data de 31 mai, ora 23:00, până la data de 1 iunie, ora 22:00, se va închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Arieş.


„În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere. Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară,  pentru autovehiculele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum și pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități”, se arată în comunicatul de presă remis de Primăria Craiova.

CITEȘTE ȘI: Minerii reiau protestele în Piața Prefecturii Târgu Jiu

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri