Connect with us

ACTUAL

Magistrații Tribunalului Olt continuă protestele. Nu vor participa la constituirea birourilor electorale din acest an

Publicat

în

Magistrații Tribunalului Olt continuă protestul prin care își exprimă nemulțumirea față de eliminarea pensiilor de serviciu, anunțând chiar că nu vor participa la constituirea birourilor electorale în anul 2020.

Vineri, în cadrul Adunării Generale a judecătorilor Tribunalului Olt, s-a stabilit că vor fi judecate, ca până acum, doar urgenţele.

Astfel, Secţia I Civilă va judeca, potrivit legii, următoarele cauze urgente,  în materie civilă: ordin de protecţie, ordonanţă preşedinţială, fond funciar, contestaţie la executare, încuviinţare executare silită, alte cereri privind executarea silită, suspendare provizorie, sechestru asigurător, sechestru judiciar, suspendare executare, cereri reexaminare taxă de timbru, cereri de revizuire şi contestaţii în anulare cu privire la aceste materii; în materie minori şi familie: cauze cu minori indiferent de obiect, adopţie, ordonanţă preşedinţială, plasament, plasament de urgenţă, sechestru asigurător, sechestru judiciar, suspendare executare, suspendare provizorie a executării, cereri de revizuire şi contestaţii în anulare cu privire la aceste materii; în materia litigiilor de muncă: acţiune în constatare a nelegalităţii grevei, acţiune în suspendarea grevei, măsuri asigurătorii, ordonanţă preşedinţială, cereri de revizuire şi contestaţii în anulare cu privire la aceste materii; în materie asigurări sociale: ordonanţă preşedinţială, suspendare executare, cereri de revizuire şi contestaţii în anulare cu privire la această materie, recursuri împotriva încheierilor de respingere a cererilor de sesizare a Curţii Constituţionale; incidente procedurale: incompatibilităţi, abţineri, recuzare, cereri de acordare facilităţi sau de ajutor public judiciar, cereri de îndreptare, completare, lămurire aferente cauzelor urgente, cereri de reexaminare a modului de stabilire a taxei de timbru, cereri de reexaminare ajutor public judiciar, în stadiul procesual fond, apel, recurs.


Magistraţii Tribunalului Olt s-au alăturat protestelor instanţelor din toată ţara, în data de 23 ianuarie, şi și-au suspendat activitatea, fiind nemulţumiţi de decizia Guvernului de a elimina pensiile speciale.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

GRAV accident în Argeş. Motociclist intrat într-un cap de pod (UPDATE)

Publicat

în

UPDATE: Din păcate, a fost constatat decesul motociclistului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un grav accident rutier s-a petrecut, marţi seara, pe drumul DJ 703 D, în comuna Vedea din judeţul Argeş. Un motociclist a intrat într-un cap de pod.

„Accident rutier,  motociclist întrat intr-un cap de pod (posibil traumatism sever), în comuna vedea. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj de terapie intensivă mobilă”, transmite ISU Argeş.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Autoturism căzut pe calea ferată, în Vâlcea. Patru persoane rănite (FOTO&VIDEO UPDATE)

Publicat

în

Un autoturism a căzut pe calea ferată, în zona centurii staţiunii Călimăneşti din judeţul Vâlcea, patru persoane fiind rănite, potrivit ISU.

Sursa citată arată că intervin pompierii SMURD şi echipaje de la Ambulanţă. Trei persoane sunt transportate către UPU Vâlcea, iar una refuză transportul la spital.

“Accident rutier pe centura orașului Călimănești, un autoturism cazut pe calea ferată. Sunt anunțate 4 victime, nu sunt persoane încarcerată. Pompierii militari intervin cu două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu o ambulanță”, transmite ISU Vâlcea.


La faţa locului au ajuns şi poliţiştii. Aceştia au precizat că nu este afectat nici traficul rutier și nici cel feroviar.

“Polițiștii Serviciului rutier și Poliției orașului Călimănești intervin în acest moment la un accident rutier în orașul Călimănești, pe DN7CC la kilometrul 6. Din primele date, în urma accidentului ar fi rezultat patru victime acestea fiind conștiente. Se pare că un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi ajuns pe acostamentul căii ferate. Nu este afectat nici traficul rutier și nici cel feroviar”, transmite IPJ Vâlcea.

CITEŞTE ŞI: ANGAJĂRI la Jandarmerie. Sunt scoase la concurs 700 de locuri, din SURSĂ EXTERNĂ, iar înscrierile încep mâine


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

VIDEO. Bărbatul din Olt care şi-a răpit fosta concubină, reţinut pentru 24 de ore

Publicat

în

Bărbatul din Dobrosloveni care şi-a răpit fosta concubină a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi seara.

Potrivit poliţiştilor, împotriva bărbatului exista deja un ordin de protecţie pe o perioadă de şase luni, care expira în noiembrie 2021.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsite de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind deja emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.


Bărbatul de 31 de ani a fost săltat de poliţişti după ce, marţi dimineaţă, şi-a răpit fosta concubină, o femeie de aceeaşi vârstă, din Caracal.

Potrivit IPJ, femeia a fost luată cu forţa, din faţa Primăriei Dobrosloveni, şi pusă într-o maşină.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii. Maşina bărbatului a fost interceptată, pe drumul naţional DN 6.


CITEŞTE ŞI: Olt: Femeie din Caracal, răpită de fostul concubin

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.