AcasăACTUALLucrărire de modernizare și extindere a UPU din cadrul Spitalului Județean Craiova,...

Lucrărire de modernizare și extindere a UPU din cadrul Spitalului Județean Craiova, recepționate. Investiție de peste 20 de milioane de lei

spot_img

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a intrat în administrarea unității medicale, decizia fiind votată, joi, în șendința de consiliu a CJ Dolj. 

- Publicitate -

Unitatea de Primiri Urgențe a fost reabilitată, modernizată și extinsă de către CJ Dolj. Lucrărire au fost finalizate, fiind recepționate.

„Am încheiat un capitol investițional major al Consiliului Județean Dolj. După încheierea și recepționarea lucrărilor de modernizare și extindere a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova, în ședința de plen a Consiliului Județean Dolj de joi, a fost votată decizia de trecere a clădirii în administrarea unității medicale”, anunță Cosmin Vasile.


20 de milioane de lei din fonduri europene au fost investiți în modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe, structura medicală fiind astfel adusă la standarde europene, conforme normelor de protecție și securitate impuse de lege.

Reprezentantul administrației județene dă asigurări că investițiile Consiliului Județean Dolj în sănătate continuă cu noi proiecte asumate deja prin construcția bugetului de anul acesta, dar și prin atragerea de fonduri externe.

CITEȘTE ȘI: FOTO. Autostrada Ford: A început reumplerea lacului Milcov, după ce s-a finalizat construcţia viaductului din zonă


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri