AcasăACTUALLucrările la conducta de aducțiune de la podul Olt, aproape gata

Lucrările la conducta de aducțiune de la podul Olt, aproape gata

spot_img

Lucrările de înlocuire a conductei de aducțiune care preia apa din forajele de pe malul drept al râului Olt, amplasată pe podul rutier care traversează Oltul, se vor finaliza în câteva ore, anunță sâmbătă reprezentanții Companiei de Apă Olt. 

- Publicitate -

În timpul derulării lucrărilor au existat, în unele zone ale orașului Slatina, fluctuații de presiune la apă.

„Echipa condusă de Florea Rață, directorul Sediului Secundar Slatina s-a mobilizat și intervenția de la Podul Olt va fi finalizată în timp record, fără a afecta alimentarea cu apă a municipiului Slatina. Așa cum am anunțat, pe parcursul desfășurării acestor lucrări, au existat în unele zone ale orașului, fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei. Deși a fost o intervenție dificilă, muncitorii noștri au făcut tot posibilul pentru ca alimentarea cu apă să nu fie oprită și locuitorii municipiului Slatina să nu fie afectați”, anunță Compania de Apă Olt.


A fost înlocuită conducta de aducțiune pe o poțiune de aproximativ 75 de metri, urmând ca după deschiderea tronsonului II al Drumului Expres Craiova- Pitești care va prelua tot traficul rutier de pe ruta Craiova-Pitești, Podul Olt să fie închis circulației și toată conducta să fie reabilitată.

Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă “Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”

CITEȘTE ȘI: Căsuță pentru donații în fața Primăriei Caracal


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri