AcasăACTUALLoterie specială pentru românii care s-au vaccinat. Anunțul ministrului Sănătății

Loterie specială pentru românii care s-au vaccinat. Anunțul ministrului Sănătății

spot_img

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, a vorbit, marți, despre loteria specială, organizată în aşa fel încât să-i convingă pe români să se vaccineze împotriva COVID-19.

- Publicitate -

Ioana Mihăilă a explicat că la această loterie vor putea participa toți cetățenii români vaccinați.

„Ordonanța este pe circuitul de avizare inter-ministerială. Speram ca săptămâna asta sau săptămâna viitoare să poată intra în ședința de Guvern”, a declarat Ioana Mihăilă, în cadrul conferinței de presă, conform Dcnews.


Proiectul de lege prevede că prima extragere va avea loc în luna octombrie. Fondul de premiere este de 15 milioane de lei, iar banii vor fi alocați din bugetul Ministerului Economiei.

Modul de organizare a loteriei de vaccinare și procedura de acordare a premiilor vor fi detaliate într-un ordin comun al Ministerelor Sănătăţii şi Economiei, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a Ordonanței de Urgență pentru modificarea şi completarea Legii 55/2020.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri