AcasăACTUALLocuri de muncă. O societate angajează 60 de operatori mașină de cusut,...

Locuri de muncă. O societate angajează 60 de operatori mașină de cusut, cu sau fără experiență

spot_img

PREMIUM

Acest articol are conţinut pe care noi îl considerăm PREMIUM. Pentru a putea citi, vă rugăm lăsaţi adresa de mail Atenţie! Introducerea adresei de mail nu implică NICIO TAXĂ, este doar o invitaţie de a face parte dintr-un club SELECT de oameni care citesc informaţii de calitate
Adresa dumneavoastră de mail este 100% protejată de spam!

 ADIENT TRIM Ploiești, fabrică de referință pentru producția de tapițerii auto premium, își extinde echipa de producție cu încă 60 de operatori mașină de cusut, cu sau fără experiență.  

Oferta de angajare include o perioadă plătită de instruire și adaptare la cerințele locului de muncă, salarii atractive, bonusuri de performanță, ore suplimentare plătite cu 200%, spor pentru orele de noapte, tichete de masă, transport gratuit, zile libere pentru evenimente speciale și alte beneficii. Următoarea serie de angajați va începe activitatea de la 1 aprilie 2022.

„Adient TRIM Ploiești este un reper în materie de performanță și profesionalism, ceea ce ne-a permis să înregistrăm o susținere a comenzilor chiar și într-un context provocator. Predicțiile pentru viitorul companiei includ volume mari, cererea clienților fiind la cote înalte, chiar dacă în piață este o lipsă temporară a unor componente, care au o cerere mare la nivel global. La Adient TRIM Ploiești construim împreună un viitor durabil, prin produse PREMIUM, tehnologii de TOP, încrederea în fiecare dintre noi și cu atenție față de resurse și mediu.” a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.


„La Adient Ploiești lucrăm produse de cea mai bună calitate la preţuri competitive, de aceea avem nevoie de noi colegi. Vestea bună pentru locuitorii orașului Ploiești și a celor din zonele limitrofe este aceea că porțile fabricii noastre sunt permanent deschise tuturor persoanelor dinamice, serioase și doritoare să își dezvolte o carieră în cadrul companiei noastre.” a declarat Carmen Bărbulescu, Director de Resurse Umane, ADIENT TRIM Ploiești.

Compania are totodată și alte posturi disponibile în departamentele Tăiere (operator tăietor textile) și Întreținere (electrician întreținere și reparații, mecanic întreținere și reparații, tehnician automatist).

Toți cei interesați de un loc de muncă în cadrul ADIENT TRIM Ploiești, pot suna pentru detalii, la numărul de telefon 0372 447 914 sau pot veni direct la interviu, de luni până vineri, începând cu  ora 07:00, la sediul companiei din Parcul Industrial Ploiești, strada Conului, nr. 3.


ADIENT TRIM Ploiești este fabrica de referință pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. De peste 18 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șapte unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

CITEŞTE ŞI: 45,7% dintre angajații din Construcții câștigă salarii cuprinse între 4.000 și 10.000 lei

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri