Connect with us

ACTUAL

Locuri de muncă LA STAT în Olt. Unitatea Militară din Deveselu, printre instituțiile care fac angajări

Publicat

în

Mai multe primării și instituții din sectorul public din județul Olt, printre care Agenţia Judeţeană pentru Plăti şi Inspecţie Socială și Unitatea Militară 01871 din Deveselu, fac angajări.

Potrivit portalului posturi.gov.ro, cele mai multe posturi scoase la concurs sunt cele de șef birou, asistent medical și infirmier (4 posturi) și îngrijitor (2 posturi), ambele fiind pe o perioadă determinată.

Este vorba despre următoarele posturi:


Bibliotecar (2 posturi) – Biblioteca Judeţeană Olt „Ion Minulescu” din Slatina – 12 zile rămase pentru înscriere

Director medical – Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, Comuna Greci – 15 zile rămase pentru înscriere

Îngrijitor (0,5 normă) – Școala Gimnazială Deveselu – 8 zile rămase pentru înscriere


Șef birou, asistent medical și infirmier (4 posturi) – Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, Comuna Greci – 7 zile rămase pentru înscriere

Muncitor calificat întreținere cu atribuții de fochist – Școala Gimnazială „Virgil Mazilescu” din Corabia – 6 zile rămase pentru înscriere

Asistent medical comunitar (PL) – Unitatea administrativ-teritorială municipiul Caracal – 4 zile rămase pentru înscriere

Muncitor calificat IV-I, electrician – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt din Slatina – o zi rămasă pentru înscriere

Muncitor calificat IV-I, ospătar – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt din Slatina – 4 zile rămase pentru înscriere

Asistent medical comunitar – Primăria Comunei Pleșoiu – o zi rămasă pentru înscriere

Expert extern – Agenţia Judeţeană pentru Plăti şi Inspecţie Socială – o zi rămasă pentru înscriere

Funcționar debutant – Unitatea Militară 01871 din Deveselu – o zi rămasă pentru înscriere

Îngrijitor (2 posturi) – Școala Gimnazială „Gheorghe Magheru”, Caracal – 5 ore rămase pentru înscriere

Îngrijitor de curățenie cu atribuții de fochist – Şcoala Gimnazială Baldovineşti – 5 ore rămase pentru înscriere

Director financiar-contabil, grad II – Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, satul Greci – o zi rămasă pentru înscriere

Secretar al comunei – Primăria comunei Tătuleşti – perioadă nedefinită pentru înscriere

Toate detaliile legate de condiţiile desfăşurării concursului, bibliografie sau datele problelor pot fi găsite AICI.

CITEȘTE ȘI: Noi locuri de muncă, în Balş. Parcul industrial, aproape de operaţionalizare

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

DOLJ: Tânăr din Sadova, cercetat pentru furtul unei mașini. A rămas fără motorină și a sustras combustibil dintr-un tractor

Publicat

în

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Sadova, care locuieşte fără forme legale în comuna Cârcea, este cercetat penal, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi furt calificat.

În cursul nopţii 4 spre 5 decembrie, poliţiştii s-au deplasat pe strada Luceafărului din comuna Cârcea, ca urmare a unei sesizări, referitoare la prezenţa unei persoane dubioase, însă la faţa locului nu a fost nimeni găsit.

Poliţiştii au continuat verificările, pentru stabilirea situaţiei de fapt, astfel că, în după-amiaza zilei de ieri, aceștia au observat în extravilanul comunei Cârcea o autoutilitară oprită.


„În autoutilitară, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Sadova, care a declarat că a condus autovehiculul de pe strada Luceafărului din comuna Cârcea, până în extravilanul localităţii, unde a rămas fără carburant. În urma verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, tot în cursul nopţii de 4 spre 5 decembrie, tânărul s-ar fi deplasat în comuna  Cârcea, pe strada Luceafărului din localitate, unde, dintr-un tractor, ar fi sustras combustibil, iar ulterior s-ar fi întors pe câmp pentru a alimenta vehiculul.

„Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și furt calificat, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, a mai precizat reprezentanta IPJ Dolj.


CITEȘTE ȘI: Bărbat din Slatina, reținut pentru furturi comise în Târgu Jiu

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Elevi din Olt confirmaţi cu coronavirus, în urma testului rapid

Publicat

în

Trei elevi de la şcoala din Deveselu şi unul de la Şcoala Generală Numărul 3 din Slatina au fost confirmaţi cu COVID-19, în urma testului de salivă făcut luni dmineaţă. Copiii vor fi testaţi PCR de către DSP.

Elevii din judeţul Olt au fost testaţi, în această dimineaţă, cu testele de salivă distribuite săptămâna trecută în şcolile din judeţ. Potrivit inspectorului şef al ISJ Olt, Victor Iacobescu, au fost raportate deja patru cazuri pozitive. Este vorba despre trei elevi de la şcoala din Deveselu, doi dintre ei de la clasa pregătitoare şi unul de clasa a III-a, şi unul din Slatina, de la Şcoala Generală Numărul 3.

„Din datele centralizate până la această oră, sunt patru teste pozitive. Este vorba despre trei elevi de la şcoala Deveselu şi unul de la Şcoala Numărul 3 din Slatina. Elevii care au avut rezultat pozitiv au rămas acasă, urmând ca DSP-ul să meargă la domiciliu să-i testeze PCR”, a precizat inspectorul şef al ISJ Olt, Victor Iacobescu.


În situaţia în care testul PCR se confirmă, clasele respective vor intra în online, cu posibilitate de retestare a copiilor în a opta zi de izolare.

CITEŞTE ŞI: Medicul Octavian Jurma, despre varianta Omicron: „Este exclus să producă un nou val în România, în luna decembrie”

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Bărbat din Slatina, reținut pentru furturi comise în Târgu Jiu

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Slatina, județul Olt, a fost reținut de către polițiștii gorjeni, fiind acuzat că a furat mai multe portofele ale unor persoane din municipiul Târgu Jiu și localitatea Telești. 

Potrivit IPJ Gorj, în acest caz se făceau cercetări, fiind deschis dosar penal pentru furt. Faptele au fost comise la data de 25 august, anul acesta.

„Este vorba despre trei persoane cu vârste cuprinse între 33 și 51 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Telești. Bărbatul identificat are 34 de ani și este din municipiul Slatina, județul Olt, bănuit de săvârșirea faptelor, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi sustras portofelele celor trei persoane vătămate, creând un prejudiciu de aproximativ 8.000 lei”, infomează IPJ Gorj.


Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

CITEȘTE ȘI: Români arestați preventiv pentru trafic de migranți

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.