AcasăACTUALLista celor mai sigure orașe din lume. Pe ce loc se află...

Lista celor mai sigure orașe din lume. Pe ce loc se află Craiova

spot_img

În topul celor mai sigure orașe din România se află și Craiova. Bănia se află pe locul 129 într-un clasament mondial de 427 de țări.

- Publicitate -

Oraşele din România sunt printre cele mai sigure. Statisticile arată că la capitolul crime, jafuri sau tâlhării, oraşele româneşti se află în coada listei într-un top european, iar Cluj-Napoca este pe locul 15 la nivel mondial, fiind considerat cel mai sigur oraş din ţara noastră, potrivit Antena3.

Pe locul 29 din cele 427 de oraşe din întreaga lume se află Timişoara, în timp ce Braşov ocupă locul 47, Iaşi, locul  80, iar pe locul 129 se află și Craiova.


Bucureștiul se află pe locul 66 și este înaintea orașelor precum Luxemburg, Lisabona, sau Singapore.

Cea mai sigură localitate este Doha din Katar, urmată de Abu Dhabi şi Quebesc. În top 10 se regăsesc şi oraşe, precum Zurich, Dubai sau Munich.

La polul opus al clasametului se găseşte capitala Venezuelei, Caracas. Printre cele mai periculoase oraşe din lume se numără şi Rio de Janiero, Kabul sau Johannesburg, în special zone din America şi Africa de Sud.


CITEȘTE ȘI: VIDEO | Incendiu VIOLENT la o casă din Potcoava. Peste cinci ore a durat intervenția pompierilor

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri