AcasăACTUALLia Olguța Vasilescu, despre valul de accidente din Craiova: „Din cauza circulației...

Lia Olguța Vasilescu, despre valul de accidente din Craiova: „Din cauza circulației cu viteză neadaptată la condițiile meteo. S-a acționat cu antiderapant de la miezul nopții”

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, spune, într-o postare pe Facebook, că deși a primit alertă meteo de polei abia miercuri dimineață, la ora 7.00, pe străzile din municipiu a fost împrăștiat material antiderapant, de noaptea trecută. Aceasta menționează că accidentele produse în Craiova au fost din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo.

„Deși am primit alerta meteo de polei doar la ora 7 dimineața, încă de la miezul nopții s-a acționat prin împrăștiere de material antiderapant pe principalele artere de circulație și pe străzile în pantă”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Aceasta precizează că au fost folosite 100 de tone de sare, în timpul nopții și în miercuri dimineață, pe străzi, iar de la ora 7.00, lucrătorii de la Salubritate au împrăștiat sare și pe trotuare.


„Atragem atenția conducătorilor auto că, deși pe străzi s-a împrăștiat material antiderapant, carosabilul rămâne umed, iar viteza de mers trebuie adaptată la condițiile meteo. Nu am avut niciun incident pe străzile în pantă, în schimb avem pe arterele principale, din cauza circulației cu viteză neadaptată la condițiile meteo”, mai scrie primarul municipiului Craiova.

În municipiul Craiova au avut loc, miercuri dimineață, mai multe accidente rutiere, trei persoane ajungând la spital.

CITEȘTE ȘI: O femeie din Craiova a ajuns la spital, în urma impactului dintre două mașini


- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri