Connect with us

ACTUAL

La Slatina reîncepe dezinsecţia. Programul complet al acţiunii

Publicat

în

Începând de vineri, 30 iulie, Primăria Slatina va proceda la executarea acțiunii de dezinsecție a domeniului public pe o suprafață de 4.500.000 metri pătraţi aviotratament (câte două treceri) și 3.000.000 metri pătraţi dezinsecție la sol (câte două treceri).

Potrivit unui comunicat remis de municipalitate, această acțiune va avea loc în baza următorului grafic:

30.07.2021 – dezinsecție aviochimică începând cu ora 05:45 (în funcție de evoluția temperaturilor);
– larvicidare începând cu ora 08:00;


02.08.2021 – dezinsecție la sol cu utilaje purtate de agenții D.D.D. începând cu ora 04:00;
– larvicidare începând cu ora 08:00;
– dezinsecție spațială cu utilaje de mare putere cu autopurtate generatoare de ceață rece și caldă începând cu ora 21:00;

04.08.2021 – dezinsecție la sol cu utilaje purtate de agenții D.D.D. începând cu ora 04:00;
– larvicidare începând cu ora 08:00;
– dezinsecție spațială cu utilaje de mare putere cu autopurtate generatoare de ceață rece și caldă începând cu ora 21:00;

06.08.2021 – dezinsecție prin mijloace aviochimice începând cu ora 05:45 (în funcție de evoluția temperaturilor);
– larvicidare începând cu ora 08:00.


CITEŞTE ŞI: FOTO&VIDEO. GRAV accident în judeţul Olt. Trei persoane au murit, după impactul dintre un TIR şi un autoturism

Sursa citată mai arată că vor participa 21 de agenți, vor fi utilizate nouă mijloace de transport (un auto pentru coordonare și opt auto pentru executarea serviciilor) respectiv, patru utilaje de mare capacitate cu generatoare de ceață rece autopurtate și patru utilaje de mare capacitate cu generatoare de ceață caldă autopurtate.

De asemenea vor fi utilizate 16 aparate generatoare de ceață rece purtate de agenții D.D.D., patru aparate generatoare de ceață caldă purtate de agenții D.D.D. și mijloace aviochimice.

„Menționăm faptul că în situația în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile execuției serviciilor, programul acțiunii de dezinsecție va fi decalat. Toate substanțele utilizate sunt aprobate de Organizația Mondială a Sănătății”, arată primăria.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat din Brebeni, plecat de acasă din luna martie, dat dispărut. Este căutat de poliţişti

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

GRAV accident în Argeş. Motociclist intrat într-un cap de pod

Publicat

în

Un grav accident rutier s-a petrecut, marţi seara, pe drumul DJ 703 D, în comuna Vedea din judeţul Argeş. Un motociclist a intrat într-un cap de pod.

„Accident rutier,  motociclist întrat intr-un cap de pod (posibil traumatism sever), în comuna vedea. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj de terapie intensivă mobilă”, transmite ISU Argeş.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Autoturism căzut pe calea ferată, în Vâlcea. Patru persoane rănite (FOTO&VIDEO UPDATE)

Publicat

în

Un autoturism a căzut pe calea ferată, în zona centurii staţiunii Călimăneşti din judeţul Vâlcea, patru persoane fiind rănite, potrivit ISU.

Sursa citată arată că intervin pompierii SMURD şi echipaje de la Ambulanţă. Trei persoane sunt transportate către UPU Vâlcea, iar una refuză transportul la spital.

“Accident rutier pe centura orașului Călimănești, un autoturism cazut pe calea ferată. Sunt anunțate 4 victime, nu sunt persoane încarcerată. Pompierii militari intervin cu două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu o ambulanță”, transmite ISU Vâlcea.


La faţa locului au ajuns şi poliţiştii. Aceştia au precizat că nu este afectat nici traficul rutier și nici cel feroviar.

“Polițiștii Serviciului rutier și Poliției orașului Călimănești intervin în acest moment la un accident rutier în orașul Călimănești, pe DN7CC la kilometrul 6. Din primele date, în urma accidentului ar fi rezultat patru victime acestea fiind conștiente. Se pare că un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi ajuns pe acostamentul căii ferate. Nu este afectat nici traficul rutier și nici cel feroviar”, transmite IPJ Vâlcea.

CITEŞTE ŞI: ANGAJĂRI la Jandarmerie. Sunt scoase la concurs 700 de locuri, din SURSĂ EXTERNĂ, iar înscrierile încep mâine


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

VIDEO. Bărbatul din Olt care şi-a răpit fosta concubină, reţinut pentru 24 de ore

Publicat

în

Bărbatul din Dobrosloveni care şi-a răpit fosta concubină a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi seara.

Potrivit poliţiştilor, împotriva bărbatului exista deja un ordin de protecţie pe o perioadă de şase luni, care expira în noiembrie 2021.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsite de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind deja emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.


Bărbatul de 31 de ani a fost săltat de poliţişti după ce, marţi dimineaţă, şi-a răpit fosta concubină, o femeie de aceeaşi vârstă, din Caracal.

Potrivit IPJ, femeia a fost luată cu forţa, din faţa Primăriei Dobrosloveni, şi pusă într-o maşină.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii. Maşina bărbatului a fost interceptată, pe drumul naţional DN 6.


CITEŞTE ŞI: Olt: Femeie din Caracal, răpită de fostul concubin

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.