AcasăACTUALInsula Şerpilor, ocupată de ruşi. Dialogul dintre grănicerii ucraineni şi forţele Rusiei...

Insula Şerpilor, ocupată de ruşi. Dialogul dintre grănicerii ucraineni şi forţele Rusiei (AUDIO)

spot_img

Un soldat ucrainean de pe Insula Şerpilor din Marea Neagră nu s-a putut abţine să nu-i înjure pe ruşii de pe o navă de război rusească atunci când i s-a cerut să se predea, altfel vor fi bombardaţi. Aceasta este una dintre poveştile de eroism din războiul din Ucraina devenite virale pe internet în ultimele ore, transmite Adevărul.

- Publicitate -

Potrivit unei înregistrări audio, pe măsură ce ruşii se apropiau de Insula Şerpilor din Marea Neagră ,ofiţerul rus spune: „Aceasta este o navă de război militară. Aceasta este o navă de război militară rusă. Vă sugerez să depuneţi armele şi să vă predaţi pentru a evita vărsări de sânge şi victime inutile. Altfel, veţi fi bombardaţi!”

Un soldat ucrainean răspunde: „Navă de război rusească, du-te la dracu’!”.


Acestea au fost ultimele cuvinte cunoscute auzite de pe insulă.

Toţi cei 13 apărători ucraineni au fost ucişi într-un bombardament rusesc joi, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. „Toţi poliţiştii de frontieră au murit eroic, dar nu au cedat. Li se va acorda titlul de Erou al Ucrainei postum“, a spus Zelenski.

Insula Şerpilor se află la 50 de kilometri est de Sulina, la limita Zonei Economice a României şi are o suprafaţă de numai 17 hectare.


CITEŞTE ŞI: Insula Şerpilor din Marea Neagră, capturată de trupele ruse. Teritoriul se află la 50 de kilometri de România

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri