AcasăACTUALInformaţiile despre traficul din Ucraina, dezactivate de Google Maps

Informaţiile despre traficul din Ucraina, dezactivate de Google Maps

spot_img

Google a decis să nu mai furnizeze informaţii în timp real despre traficul de pe străzile din Ucraina, în urma consultărilor cu autorităţile locale, transmite News.ro.

- Publicitate -

După Facebook şi Twitter, Google este şi el pus în situaţia să aducă modificări speciale pentru Ucraina produselor sale, asta după ce, deja, a oprit monetizarea mai multor canale ruseşti de YouTube. Acum, în discuţie este cel mai folosit serviciu de navigare din lume, Google Maps, care nu va mai afişa informaţiile în timp real despre traficul de pe arterele din Ucraina.

Oficialii companiei spun că decizia a fost luată pentru siguranţa ucrainienilor şi că s-a ajuns la aceasta după discuţii cu reprezentanţii autorităţilor locale.


În acelaşi timp şi din aceleaşi motive, Google Maps nu va mai afişa informaţii despre nivelul de ocupare al magazinelor şi restaurantelor din Ucraina.

Un profesor din California a depistat mişcarea trupelor ruseşti spre spaţiul ucrainean cu mai multe ore înainte de anunţul făcut de Vladimir Putin, folosind Google Maps, unde a urmărit ceea ce serviciul credea că este un obişnuit ambuteiaj.

CITEŞTE ŞI: FOTO&VIDEO. Primarul Slatinei, Emil Moţ, printre primii care au donat pentru sinistraţii din Ucraina


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri