AcasăACTUALIncident ȘOCANT în Ramnicu Vâlcea. Un bărbat s-a aruncat de la etajul...

Incident ȘOCANT în Ramnicu Vâlcea. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4, cu copilul în brațe (UPDATE)

UPDATE. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a decedat, la spital, potrivit poliţiştilor vâlceni.


ŞTIREA INIŢIALĂ. Un bărbat de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, și-a luat copilul în brațe și s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuințe, miercuri seara. 

Totul s-a întâmplat în cartierul Traian al orașului, pe strada Cocorilor.


Potrivit IPJ Vâlcea, atât bărbatul cât și minorul sunt conștienți, fiind transportați însă la spital cu răni grave.

Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că 2 persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc.

Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani și de copilul său minor, în vârstă de 7 ani.


La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

“Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că 2 persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc.

Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani și de copilul său minor, în vârstă de 7 ani.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Vâlcea.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

CITEŞTE ŞI: Cosmin Floreanu, numit oficial în funcţia de subprefect de Olt

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri