AcasăACTUALÎncepe programul „Litoralul pentru toți”. 42 de hoteluri înscrise, tarife începând de...

Începe programul „Litoralul pentru toți”. 42 de hoteluri înscrise, tarife începând de la 36 de lei

spot_img
- Publicitate -

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunţat, joi, că ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”, se va derula în perioada 1 – 30 septembrie, tarifele pentru o noapte de cazare, pentru o persoană, într-un hotel de la malul Mării Negre pornind de la 36 de lei.

Pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu cele din vârf de sezon.


„Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează ediţia de toamnă a programului “Litoralul pentru toţi”, prin care românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 36 de lei pe noapte. Pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon”, arată patronatul.

Programul „Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 39, se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon.

„Până în prezent s-au înscris în program 42 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 3.400 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de hoteluri.


Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”, a precizat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

CITEȘTE ȘI: „Street Food”, de vineri până duminică, la Slatina. Demonstrații culinare și ateliere de creație pentru copii

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri