AcasăACTUALÎncă un oraș din județul Gorj s-a alăturat Zonei Metropolitane Târgu Jiu

Încă un oraș din județul Gorj s-a alăturat Zonei Metropolitane Târgu Jiu

spot_img

Orașul Tismana se alătură Zonei Metropolitane a Municipiului Târgu Jiu, numărul localităților implicate în acest proiect ajungând, astfel, la 13.

- Publicitate -

Săptămâna trecută, primarul Marcel Romanescu anunța că localitățile Peștișani și Runcu s-au alăturat primelor 10 care au aderat la asociație, scrie Radio Infinit.

„Dragi tismăneni, vă aduc la cunoștință un lucru extrem de important: astăzi, orașul Tismana a fost acceptat în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Târgu-Jiu. Vreau să mulțumesc bunului meu prieten, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, care a fost de acord să facem parte din această asociație, dar și doamnei director general al A.D.R. SUD-VEST OLTENIA, Marilena Bogheanu, pentru tot sprijinul acordat pentru depunerea de proiecte europene de către orașul Tismana pe Zona Metropolitană” a notat, pe Facebook, primarul Petre Remetea.


CITEȘTE ȘI: Timbre de accize false pentru țigări, descoperite în Vama Calafat

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri