AcasăACTUALÎn ce stadiu sunt lucrările de reabilitare și modernizare a Clinicii de...

În ce stadiu sunt lucrările de reabilitare și modernizare a Clinicii de Oncologie de la Spitalul Județean Craiova

spot_img

Lucrările de reabilitare a Clinicii de Oncologie și Dermatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova au fost finalizate, partea de exterior a imobilului, muncitorii făcând în prezent reparații și modernizări la interioare, potrivit unui anunț al președintelui Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile. 

- Publicitate -

Acesta a verificat stadiul lucrărilor de la clădirea Clinicilor de Oncologie și Dermatologie, împreună cu managerul Eugen Georgescu și cu alți reprezentanți ai unității medicale.

 

„Am discutat cu șeful șantierului și am primit asigurări că se lucrează intens, conform graficului asumat. Până în acest moment, au fost finalizate lucrările la exterior, iar muncitorii se concentrează la interioare. În timp ce la aripa stângă au avansat cu execuția până la aproximativ 80% , la aripa dreaptă s-a ajuns la un grad de 30%, dat fiind că lucrările au început în acest sector la sfârșitul lunii aprilie. În paralel, se construiește puțul liftului prevăzut pentru aripa stângă a clădirii”, a menționat Cosmin Vasile.


Întregul proiect de reabilitare și modernizare a acestei clădiri publice se realizează cu finanțare europeană, dar și cu o contribuție a Consiliului Județean Dolj.

CITEȘTE ȘI: Sediul Primăriei Brebeni din judeţul Olt, reabilitat cu bani din PNRR. Investiţia, printre primele şapte contracte semnate, în ţară

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri