AcasăACTUALÎn ce stadiu a ajuns reabilitarea Clinicii de Oncologie din cadrul Spitalului...

În ce stadiu a ajuns reabilitarea Clinicii de Oncologie din cadrul Spitalului Județean Craiova

spot_img

Ritmul lucrărilor de reabilitare și modernizare a Clinicii de Oncologie din cadrul SCJU Craiova este unul bun, a precizat președintele CJ Dolj, după ce joi a fost pe șantier. 

- Publicitate -

Cele mai avansate lucrări sunt la etajele trei și patru. Aici, au fost făcute finisajele interioare și urmează să fie instalate echipamentele medicale și obiectele sanitare.

„Se lucrează într-un ritm foarte bun pe șantierul deschis în clădirea în care funcționează Clinicile de Oncologie și Dermatologie, din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. În interior, se execută lucrări specifice la toate etajele, dar cele mai avansate sunt cele de la etajele 3 si 4, acolo unde s-au încheiat finisajele interioare și urmează să se instaleze echipamentele și obiectele sanitare. La exterior, fațada principală a fost finalizată, în timp ce fațada secundară se află în stadiul de realizare a termoizolației”, a anunțat Cosmin Vasile.


Acesta a mai spus că, în câteva luni, vor începe și lucrările la cea de-a doua aripă a clădirii.

Contractul „Lucrări de intervenție pentru creșterea eficienței energetice, a rezistenței și stabilității clădirii publice (Corp C2) situate în Str. Tabaci, nr. 1, Municipiul Craiova, județul Dolj“ a fost atribuit prin licitație societății Team World Construct SRL, la o valoare de 10.935.813,66 lei, inclusiv TVA, având prevăzută o durată de realizare de 24 de luni.

Contractul a fost semnat la sfârșitul anului 2020, investiția fiind făcută cu fonduri europene.


CITEȘTE ȘI: Se redeschide Centrul de Sănătate Drăgănești-Olt

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri