Connect with us

ACTUAL

Guvernul nu a plătit de doi ani banii pentru terenurile expropriate pe traseul Drumului Expres, în Bârza, Balş şi Piatra-Olt

Publicat

în

Oltenii din localităţile Bârza, Balş şi Piatra-Olt, care au proprietăţi pe traseul Drumului Expres Craiova-Piteşti, nu şi-au primit nici acum banii pentru suprafeţele expropriate.

Deputatul PSD Olt, Florin Barbu, a adresat o interpelare ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, pentru a afla când se va remedia această problemă şi oamenii îşi vor primi banii.

Situaţia este tergiversată de doi ani.

„Aceasta trebuie să fie viziunea de dezvoltare a oricărui Guvern! Nu este normal ca oltenii din localitățile Bârza, Balș și Piatra-Olt, care au proprietăţi pe traseul Drumului Expres Craiova- Slatina-Piteşti să nu își primească, până la această oră, banii în urma exproprierilor. Se fac doi ani de când miniștrii Transporturilor din Guvernele Orban și Cîțu îi ignoră pe acești oameni! De aceea, i-am adresat o întrebare pe această temă ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă! Oamenii trebuie să își primească drepturile și voi face tot ce pot ca să îi ajut. Este dreptul lor și responsabilitatea voastră!”, a transmis Florin Barbu.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Bărbat lovit de o mașină într-o localitate din județul Dolj

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Filiași, a ajuns la spital, joi, după ce a fost lovit de o mașină, accidentul având loc în localitatea Răcarii de Sus din județul Dolj. 

Potrivit IPJ Dolj, la volanul mașinii se afla o tânără din municipiul Târgu Jiu. Bărbatul traversa strada prin loc nepermis, șoferița nemaiavând cum să îl evite.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de o tânără de 27 de ani, din Târgu Jiu, pe DN 6, pe raza localităţii Răcarii de Sus, din direcţia Craiova către Strehaia, a acroşat un bărbat de 53 de ani, din Fliliasi, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public. În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

VIDEO | Prefectul și cei doi subprefecți ai județului Dolj au depus jurământul

Publicat

în

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, și cei doi subprefecți, Flavius Sirop și Iustin Dumitrescu, au depus, joi, jurământul. 

Ceremonia de învestire organizată de Ministerul Afacerilor Interne a avut loc  în sistem videoconferință.

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a spus, în cadrul evenimentului că vor forma o echipă unită la nivelul Prefecturii Dolj.

„Consider că vom forma o echipă unită la nivelul Prefecturii Dolj, o echipă închegată pentru a veni în slujba autorităților și a cetățenilor județului Dolj. Vom respecta legislațiile în vigoare, vom fi garanții Constituției, vom duce la bun sfârșit toate propunerile și toate proiectele Guvernului României”, a declarat Nicușor Roșca.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Cazuri de coronavirus la DSP Gorj

Publicat

în

Patru angajați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj au fost confirmați cu COVID-19, în perioada 22 februarie- 2 martie.

Aceștia își desfășurau activitatea în cadrul Serviciului Control în Sănătate Publică, birou separat de restul instituției, scrie Gorjonline.

Colegii de birou ai acestora au fost testați cu teste rapide COVID-19 Antigen, rezultatele fiind negative.

Cele patru persoane confirmate cu COVID-19 se află internate în spital, iar alți trei angajați ai DSP Gorj contacți ai acestora sunt în carantină, la domiciliu.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.