AcasăACTUALGrindeanu, veşti despre drumul care leagă DN 7 de Autostrada Sibiu-Piteşti, în...

Grindeanu, veşti despre drumul care leagă DN 7 de Autostrada Sibiu-Piteşti, în apropiere de Râmnicu Vâlcea

spot_img

A fost desemnat câștigătorul contractelor pentru avizarea lucrărilor și pentru elaborarea Studiului de fezabilitate necesar reabilitării DN 73C între Curtea de Argeș și Tigveni.

- Publicitate -

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a explicat că elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru DN73C, între km 44,800 și km 55,00 (Lotul 1), între Curtea de Argeș și Tigveni are termenul contractual de 11 luni de la data semnării.

Elaborarea Studiului de fezabilitate pentru reabilitarea DN73C, între km 55,00 și km 68,00 (Lotul 2), între Tigveni și Municipiul Râmnicu Vâlcea, are termenul contractual de 14 luni de la data semnării.


Acest sector de Drum Național, cu o lungime de peste 23 de km va realiza legătura între Autostrada Sibiu-Pitești și DN7, în apropierea Municipiului Râmnicu Vâlcea.

CITEŞTE ŞI: A fost semnat contractul pentru tronsonul autostrăzii Sibiu-Piteşti, care traversează Carpaţii

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri