AcasăACTUALGORJ: Urs împuşcat în cap, găsit în stare de putrefacţie în apropierea...

GORJ: Urs împuşcat în cap, găsit în stare de putrefacţie în apropierea unei case din Turcineşti

spot_img

Un dosar penal a fost deschis de către poliţiştii gorjeni, după ce în spatele unei gospodării din comuna Turcineşti a fost găsit cadavrul unui urs.  

- Publicitate -

Animalul a fost braconat cu câteva zile în urmă, fiind împuşcat în cap, şi a fost abandonat în zona respectivă.

Cel care a anunţat autorităţile a fost tocmai proprietarul gospodăriei în apropierea căreia a fost găsit cadavrul.


,,Polițiști din cadrul Postului de Poliție Turcinești au fost sesizați de către un bărbat din comuna Turcinești cu privire la faptul că în spatele proprietății sale se află cadavrul unui urs. La fața locului s-au deplasat polițiștii, însoțiți de reprezentanți ai Gărzii de Mediu Gorj, DSVSA Gorj și ai AJVPS Gorj, care au constatat faptul că pe raza Fondului Cinegetic Turcinești se află cadavrul unui urs aflat în stare avansată de putrefacție. S-a luat măsura transportării cadavrului din specia urs la D.S.V.S.A. Gorj, în vederea efectuării unei constatări medico-legale de către reprezentanții instituției. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, respectiv vânarea speciilor de vânat strict protejate în alte condiții decât cele legale”, informează IPJ Gorj.

Poliția Animalelor din cadrul IPJ Gorj efectuează verificări, animalul fiind deja incinerat, conform procedurii ce se respectă într-o asemenea situaţie.

CITEŞTE ŞI: Copil înecat în Jiu. Pompierii din Gorj îl caută


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri