AcasăACTUALGORJ: Tomograf la spitalul din Dobrița. A fost semnat contractul

GORJ: Tomograf la spitalul din Dobrița. A fost semnat contractul

spot_img

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Dobrița, județul Gorj, va avea, din decembrie, un computer tomograf operațional.

- Publicitate -

Consiliul Județean Gorj a semnat contractul de furnizare, iar firma prestatoare are la dispoziție trei luni pentru amenajarea spațiului în care va funcționa noul computer tomograf și pentru punerea lui în funcțiune.

Totodată, vor mai fi livrate, până la jumătatea lunii septembrie, șase monitoare pentru funcții vitale, precum și 30 de aparate de oxigenoterapie.


Proiectul este unul cu fonduri europene și vizează dotarea cu echipamente și aparatură medicală a celor trei secții care funcționează în prezent ca „Zonă Tampon”, respectiv „Zonă COVID” în cadrul unității sanitare de la Dobrița.

CITEȘTE ȘI: Ce bani ar putea primi administraţiile locale din Olt, la rectificarea bugetară: În continuare vor avea de suferit cei catalogaţi ca fiind roşii

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri