AcasăACTUALGORJ: Tată și fiu, găsiți morți în casă, în comuna Bălești

GORJ: Tată și fiu, găsiți morți în casă, în comuna Bălești

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Bălești, județul Gorj și fiul acestuia, în vârstă de 35 de ani, au fost fost găsiți decedați în casă, marți, cel mai probabil din cauza monoxidului de carbon.  

Tragedia a fost descoperită chiar de către fiica, respectiv sora celor doi bărbați.

„La fata locului s-au deplasat o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca într-una dintre încăperile locuinței se aflau doua persoane de sex masculin inconștiente și fără semne vitale. Din pacate, echipajele de interventie nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi bărbați. Nu este vorba despre un incendiu. Din primele informații, cele două persoane au utilizat o butelie cu un arzător pentru prepararea hranei și încălzit în interior. Urmează să fie stabilită cauza probabilă a producerii evenimentului”, informează ISU Gorj.


- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri