AcasăACTUALGorj: Cinci bebeluși au venit pe lume de Crăciun

Gorj: Cinci bebeluși au venit pe lume de Crăciun

Anul acesta, mai multe familii din Gorj au avut un dublu motiv de bucurie cu ocazia Crăciunului: s-au bucurat de Sărbători și au devenit părinți.

Despre bebelușii născuți de Crăciun se spune că sunt norocoși și binecuvântați, iar părinţii lor vor celebra, de acum încolo, altfel această importantă sărbătoare.

Pe 25 decembrie 2021, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au născut trei fetițe și doi băieței perfect sănătoși. Pe 26 decembrie 2021, a doua zi de Crăciun, au venit pe lume încă patru bebeluși, toți fiind de sex masculin, iar de Sfântul Ștefan s-au mai născut, până în ora prânzului, încă un băiețel și o fetiță.


„Toți copilașii născuți în aceste zile sunt perfect sănătoși, iar câțiva dintre părinții de băieței au ales să îi boteze Cristian. Tuturor le urăm viață lungă și plină de împliniri!”, transmit reprezentanţii spitalului.

CITEŞTE ŞI: Foşti şefi ai Serviciului de Înmatriculări Teleorman, trimişi în judecată pentru luare de mită. În acelaşi dosar sunt inculpaţi şi 14 mituitori

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri