AcasăACTUALGORJ: Brutărie din Bălești, unde un angajat cu COVID a decedat, închisă...

GORJ: Brutărie din Bălești, unde un angajat cu COVID a decedat, închisă și amendată

spot_img

O brutărie din comuna Bălești, județul Gorj, unde un angajat în vârstă de 37 de ani, infectat cu coronavirus, a decedat și un altul a fost confirmat cu COVID, a fost închisă și amendată de către inspectorii DSP Gorj cu suma 30.000 de lei. 

- Publicitate -

Potrivit DSP Gorj, inspectorii care au făcut verificări au constatat că nu au fost luate măsuri pentru a preveni îmbolnăvirile cu SARS COV 2.

Până când vor remedia situația, activitatea brutăriei a fost suspendată.


„În urma apariției unui caz confirmat COVID-19 (persoana fiind, în prezent, internată în Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu) și a decesului unei persoane în vârstă de 37 de ani, la data respectivă suspiciune SARS- CoV- 2 (confirmată COVID-19, după necropsie), din rândul lucrătorilor unei brutării din județul Gorj, inspectorii sanitari au efectuat un control la unitatea de producție. S-a constatat că nu au fost respectate măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS- CoV-2, motiv pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 30.000 de lei. De asemenea, au fost impuse termene și recomandări, iar până la remedierea deficiențelor constatate a fost emisă o decizie de suspendare a activității”, informează Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost suspect COVID. Acesta a refuzat să se trateze, iar în cele din urma situația lui s-a agravat, murind în curtea casei.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri