AcasăACTUALFOTO&VIDEO. Primarul Slatinei, Emil Moţ, printre primii care au donat pentru sinistraţii...

FOTO&VIDEO. Primarul Slatinei, Emil Moţ, printre primii care au donat pentru sinistraţii din Ucraina

spot_img

Primarul Slatinei, Emil Moţ, s-a numărat printre primii slătineni care, luni dimineaţă, au donat alimente pentru sinistraţii din Ucraina, la punctul deschis de primărie, la Fântâna Speranţei din municipiu.

- Publicitate -

Emil Moţ a fost însoţit de soţia sa şi de viceprimarul Gigi Vîlceleanu. Primarul a făut un apel către slătineni pentru ajutorarea sinistraţilor din Ucraina.

„Încercăm să dăm un exemplu pentru slătineni. Am luat hotărârea împreună cu cei de la ISU să deschidem acest punct de colectare a ajutoarelor. Vom primi alimente. Îi aşteptăm pe slătinenii, care vor să vină să doneze alimente neperisabile, la Fântâna Speranţei. Noi vom fi aici de dimineaţa de la ora 9.00, până seara la ora 17.00. Vom primi aceste alimente, care prin intermediul ISU vor ajunge la aceşti oameni care n-au nicio vină şi care fug din calea războiului”, a transmis primarul.


Centrul de primire a donaţiilor de alimente pentru refugiaţii din Ucraina a fost deschis luni, la Slatina. O acţiune similară a fost demarată şi de Primăria Caracal.

VEZI FOTO:

CITEŞTE ŞI: Noul viceprimar al Slatinei, ales astăzi


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri